vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
5
(1)

Ferran Torres tekent 5 jarig contract bij FC Barcelona

lees ook ...

WK2022 UPDATE: B elftal Brazilie verliest en toch naar acht...

Het B-elftal van Brazilie heeft in de laatste groepswedstrijd met 0-1 verloren van Kameroen en daarmee is  Kameroen het eerste afrikaansland dat van Brazilie weet te winnen in een World Cup. Bondsc...

 

Na  maandag de medische keuring te hebben doorstaan en dinsdag na de ondertekening van zijn contract is Ferran Torres officieel speler van  FC Barcelona.

Het is officieel, zo klonk  het dinsdagochtend uit het kantoor van ClubPresident Laporta.Torres , ex speler van Manchester City zal vanaf nu spelen voor zijn droomclub Barcelona.Nog voor de opening van het janauri- transfervenster heeft coach Xavi  van het bestuur gekregen waarnaar hij vroeg, een echte spits voor Barcelona.

De aanvallende middenvelder van Spanje, Ferran Torres zal pas op 3 janauri 2022 aan de supporters van de club voorgesteld worden en moet ook nog even wachten om in actie te komen voor zijn nieuwe club.Hij is nog herstellende van een voetblessure.

Torres komt bij de Catalaanse club terecht met eem boete van miljard Euro.Volgens de Spaanse pers betaalde Barcelona 45 miljoen Euro en nog eens 10 miljoen Euro aan bonussen. Dinsdagochtend na de ondertekening was Torres al te zien op het trainingscomplex van Barcelona. Hij trainde welliswaar niet met de groep.

Torres werd gevormd bij de ploeg van Valencia, vanwaaruit hij naar Engeland vertrok om daar uit te komen voor Manchester United.De 21 jarige kreeg bij aanvang van het seizoen 2020/2021 een verzoek van Pep Guardiola, coach van Manchester City,  helaas kreeg hij niet zoveel speelminuten, waardoor hij uiteindelig besloot om te vertrekken.De interesse van Barcelona kwam precies optijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFerran Torres tekent 5 jarig contract bij FC Barcelona