vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Fenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

De 23-jarige Fenna Kalma de topscorer van Fc Twente heeft besloten haar voetbalcarriere in Duitsland voort te zetten en kiest voor een  uitdaging bij VFL Wolfsburg.

” Ik ben klaar voor de volgende stap in me leven” zegt Kalma  over haar overstap  naar de Duitse club  VFL Wolfsburg. ” Ik ga het proberen en ik zie wel hoever ik kom” aldus Kalma  nadat bekend werd  dat ze FC Twente  zal verlaten. Kalma  heeft inmiddels een  contract tot 2026 getekend  bij haar nieuwe club.

Bij FC Twente was Kalma de absolute topspeelster en scoorde 127 doelpunten in 107 wedstrijden  en werd in 2022 gekroond tot topscorer van de  wereld met 45 doelpunten in alle competities. Op 3 juni tijdens de finale van de Championsleague  tussen Wolfsburg en Barcelona  zal ze vanaf de tribune  haar nieuwe teamgenoten kunnen aanvuren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland