dinsdag 6 juni 2023
26.6 C
Paramaribo
16.2 C
Amsterdam
0
(0)

Fenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland

lees ook ...

David Beckham probeert met stunt Messi te lokken naar MLS

David Beckham de eigenaar van de Amerikaanse club Intermiami  probeert nu via een stunt Lionel Messi  te lokken om alsnog te kiezen voor een avontuur in de MLS  en probeert daarom coach Gerardo "Tata"...

De 23-jarige Fenna Kalma de topscorer van Fc Twente heeft besloten haar voetbalcarriere in Duitsland voort te zetten en kiest voor een  uitdaging bij VFL Wolfsburg.

” Ik ben klaar voor de volgende stap in me leven” zegt Kalma  over haar overstap  naar de Duitse club  VFL Wolfsburg. ” Ik ga het proberen en ik zie wel hoever ik kom” aldus Kalma  nadat bekend werd  dat ze FC Twente  zal verlaten. Kalma  heeft inmiddels een  contract tot 2026 getekend  bij haar nieuwe club.

Bij FC Twente was Kalma de absolute topspeelster en scoorde 127 doelpunten in 107 wedstrijden  en werd in 2022 gekroond tot topscorer van de  wereld met 45 doelpunten in alle competities. Op 3 juni tijdens de finale van de Championsleague  tussen Wolfsburg en Barcelona  zal ze vanaf de tribune  haar nieuwe teamgenoten kunnen aanvuren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland