dinsdag 26 september 2023
29.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Fenerbahce presenteerd nieuwe aanwinst Dusan Tadic

lees ook ...

NATIOVROUWEN monddood gemaakt door bestuur SVB

De Nationale vrouwen selectie die momenteel in Dominica is voor de ontmoeting van woensdag tegen Dominica kreeg een dag voor de wedstrijd een verbod opgelegd tot het spreken met de media en het plaats...

De 34-jarige voormalige aanvoerder van Ajax  Dusan Tadic is door de Turkse club Fenerbahce gepresenteerd als hun nieuwe aanwinst voor het komend seizoen.

De Turkse club heeft via een welkomsvideo de komst van Tadic bekend gemaakt. In het flimpje is het herkenbare duentje van ”Tadic on Fire ” te horen. Taadic reisde zaterdagavond af naar Turkije nadat zijn contract met Ajax in goed overleg werd ontbonden. Gelijk daarna vertrok hij naar Turkije, Istanboel om de onderhandelingen met de Turkse club af te ronden. Bij Fenerbahce zal hij ook met rugnummer 10 spelen.

De linksbenige aanvaller werd de afgelopen 5 seizoenen MVP in de Eredivisie. Dat geeft aan dat hij sinds zijn komst naar Amsterdam in 2018 in ieder jaar bij de meeste doelpunten betrokken was door zelf te scoren of hij gaf de assist.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFenerbahce presenteerd nieuwe aanwinst Dusan Tadic