Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

FC Twente wilt Eljero Elia

Geplaatst

op

Img 3c42a0c1952a 1

FC Twente heeft interesse in Eljero Elia en willen hem terug in de Eredivisie. FC Twente heeft zich officiële gemeld bij het management van Eljero. De 33-jarige voetballer heeft inmiddels laten weten te willen luisteren naar de plannen.

Het contract van Elia bij zijn huidige club Istanbul Basaksehir zal dit seizoen ten einde zijn. Hierdoor is Elia transfervrij en kan hij een keuze maken voor iedere geïnteresseerde club, zonder dat er een bedrag moeten worden betaald aan Instanbul Basaksehir.

Twente is niet de enige club met interesse in Elia, zo zijn Besiktas en Sivasspor ook geïnteresseerd in de 33 jarige voetballer. Istanbul Baskasehir heeft inmiddels ook laten weten contract van Elia te willen verlengen.

Na het einde van Turkse Süper Lig, zal er door Elia gesprekken worden gevoerd met de gecongresseerde clubs en zal hij een keuze maken.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mario
maandag 29 juni 2020 13:13

Hopelijk meld Feyenoord zich weer.Goed voor de Nederlandse competitie.

Super Mario
maandag 29 juni 2020 13:24

Robbe is terug naar FC Groningen, zou fijn zijn als hij terug keert naar Nederland, welke club in Nederland waar hij zich gelukkig prijst zodat het weer leuk word op de Nederlandse velden.Advertentie

Sport

Thierry Henry maakt “Black Lives Matter” statement

Geplaatst

op

Img B6bef65dae6b 1

In de Amerikaanse competitie ook wel genoemd de Major League Soccer heeft Montréal-coach Thierry Henry een indrukwekkende statement gemaakt tegen racisme. De Fransman ooit een begeerde topspits knielde 8 minuten en 46 seconden lang, dit was zijn eerbetoon aan de door politiegeweld overleden Amerikaan George Floyd.

Het waren exact de 8 minuten en 46 seconden. Zo lang was het dat de politieman zijn knie in de nek van George Floyd drukte, waardoor de Afro Amerikaan overleed. Het overlijden van George Floyd heeft wereldwijd protesten tegen racisme los gemaakt.

Thierry Henry heeft donderdagavond zijn steun betuigd aan de Black Lives Matter movement. Momenteel is de ex-topspits coach van Montréal Impact in de Major League Soccer.

Thierry Henry knielde tijdens het duel Montreal vs New England Revolution. Het knielen duurde net zo lang als de doodsstrijd van Floyd duurde. “Veel meer uitleg is er niet nodig, denk ik”, aldus Henry.

Culturu.com

Lees verder

Sport

Nederlands elftal oefent tegen Spanje

Geplaatst

op

Img 695f0af4d68c 1

De Oranje leeuwen spelen hun eerste oefenwedstrijd op 11 november tegen Spanje. Deze wedstrijd was eerder gepland op 29 maart maar door coronapandemie was deze komen te vervallen. De wedstrijd zal worden gespeeld in Amsterdam, de Johan Cruijff Arena.

De KNVB heeft al eerder bekendgemaakt dat alle wedstrijden van het Nederlands elftal zullen worden gespeeld in de Amsterdam arena.

Oranje start met een wedstrijd tegen Polen op 4 september inde Amsterdam arena dit in het kader van de Nations League.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen