dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

FC Barcelona mag voorlopig meedoen aan Champions League

lees ook ...

Restant Klassieker Ajax vs Feyenoord wordt woensdag gespeeld...

De KNVB heeft besloten dat de restant minuten van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Ere-divisie die zondag werd afgebroken vanwege de misdragingen van supporters wordt woensdag afgewerkt. ...

De Europese voetbalbond UEFA heeft de Spaanse club Barcelona voorlopige toestemming gegeven om mee te doen met het nieuw seizoen van de Championsleague.

De UEFA vindt het corruptie- onderzoek dat tegen Barcelona loopt nog geen reden om de club uit te sluiten van deelname aan de Championsleague,  maar geeft wel aan dat een toekomstige beslissing over toelating of uitsluiting nog kan volgen.Het Openbaar Ministerie in Spanje is al een tijdje bezig met de kwestie van Barcelona waarbij er zou zijn aangegeven dat er arbiters zijn omgekocht om wedstrijden in La Liga te beslechten in het voordeel van Barcelona. Juan Laporta de Club President van Barcelona blijft ontkennen alszou Barcelona zich schuldig hebben gemaakt aan het omkopen van Arbiters in de Spaanse competitie.

Tussen 2001 en 2018 maakte Barcelona 7,3 miljoen euro over op rekening van het bedrijf van Jose Maria Enriquez Negreira, de voormalige  vicevoorzitter van de Spaanse scheidrechterscommissie, maar volgens de huidige voorzitter van Barcelona Juan Laporta ging het meer om het verkrijgen van adviezen over technische arbitrage zake.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportFC Barcelona mag voorlopig meedoen aan Champions League