dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Ex- UFC Kampioen Ngannou bokst tegen Tyson Fury

lees ook ...

Wimbledon2024/ Carlos Alcaraz de nieuwe graskoning.

De Spanjaard Carlos Alcaraz was in de herhaling van de finale van vorig jaar zondag wederom  te sterk voor Novak Djokovic. Alacaraz won de finale meer dan overtuigend van Djokovic met 6-2 6-2 7...

Voormalig UFC – kampioen Francis Ngannou stapt de boksring in tegen Tyson Fury op 28 oktober in Saoedi- Arabie.

Na een lange periode van onduidelijkheid, weten we eindelijk wat ons te wachten staat wat betreft ‘ The Predator’. Het gevecht staat op schema voor 28oktober 2023 in Saoedi – Arabie. Aan het begin van dit jaar  werd duidelijk dat UFC- fans de angstjagende kracht van Francis Ngannou niet meer in de Octagon zagen.   Ngannou liep vast met zijn contractonderhandelingen met de UFC  en nam het besluit  de promotie te verlaten.Naast het feit dat Ngannou een knock-out  kanon is, was de hele MMA- gemeenschap teleurgesteld dat het gevecht met Jon Jones hierdoor van de baan was.

Over de details van  de bokspartij is nog weinig  informatie gegeven. Alleen dat het gevecht in  Riyadh , Saoedi- Arabie plaatsvindt. Hoeveel rondes en wat er op het spel staat blijft nog even uit, maar  er wordt naar het gevecht  uitgekeken om de ex UFC- kampioen weer in actie te zien later dit jaar.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEx- UFC Kampioen Ngannou bokst tegen Tyson Fury