vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Ex PSVer schiet Chelsea naar overwinning tegen Palace

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De ex-PSVer Noni Madueke schoot zijn ploeg Chelsea woensdag naar een 2-1 overwinning op Crystal Palace in de Premier League.

De ploeg van Chelsea is bezig aan een zeer matig seizoen in de Premier League. Met de nederlaag van afgelopen zondag nog in gedachten.Bij Crystal Palace zat Jairo Riedewald op de bank terwijl Ian Maatsen  een basisplaats kreeg bij Chelsea.Reeds na 13 minuten spelen kwam Chelsea op een 1-0 voorsprong, helaas wist Chelsea de voorsprong niet te verdubbelen en daardoor kreeg Crystal Palace de gelegenheid op kort voor rust de gelijkmaker in te tikken.

In de 2de helft kreeg Chelsea de gelegenheid tot scoren te komen maar helaas werd het doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. Toch mochten de supporters van Chelsea vrij laat in de wedstrijd juichen want de ingevallen  Madueke via een goed genomen penalty het 2de doelpunt van Chelsea scoren en zo zijn ploeg op 2-1 brengen wat ook de eindstand werd.  In de andere wedstrijd won de kersverse Wereldkampioen voor Clubs Manchester City met 3-1 van Everton.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEx PSVer schiet Chelsea naar overwinning tegen Palace