dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ Verkoudheidsvirus teistert Franse selectie

lees ook ...

LA Liga/ FC Barcelona het nieuw seizoen sterk op de transfe...

De Spaanse club FC Barcelona zal zich  het nieuw seizoen sterk op de transfermakt begeven integenstelling tot het afgelopen seizoen. De Spaanse club lijkt er financieel toch wel goed te staan h...

De Franse nationale selectie heeft naarmate het EK nadert te maken met een verkoudheidsvirus waarbij bondscoach Didier Deschamps het zwaarst is getroffen.

Behalve de bondscoach Deschamps zijn ook nog andere spelers getroffen door de virus waaronder Bayern Munchen-aanvaller Kingsley Coman en ook de nieuwe aanwinst van Real Madrid Kylian Mbappe. Frankrijk speelt de 2ste wedstrijd van het Europees kampioenschap in Duitsland tegen Oostenrijk.

Voor de Franse ploeg verloopt de voorbereiding op hun 1ste groepswedstrijd tegen Oostenrijk maandag echter ook niet vlekkeloos. Sinds de ploeg in Duitsland is hebben verschillende leden van de selectie n de technische staf last van verkoudheidsklachten, hoofdpijn en maagkrampen. De verwachting is dat Coman wel kan spelen tegen Oostenrijk. Ousmane Demble voelt zich weer fit,” Ik was een beetje grieperig, maar voel me net als de rest van het team weer goed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ Verkoudheidsvirus teistert Franse selectie