donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ UEFA waarschuwt voor strenge regels tijdens EK2024

lees ook ...

Paris2024/ Japanse turnster rookt stiekem sigaret en gaat ni...

Shoko Miyata werd op een trainingskamp in Monaco betrapt op het roken van een sigaret en het drinken van alcohol wat volgens de regels van het Japaans Olympisch comite absoluut niet mag. Het ge...

De UEFA heeft donderdag aangekondigd dat de scheidsrechters tijdens het EK2024 in Duitsland, streng zal optreden tegen spelers die onnodig protesteren tegen de leiding van de scheidsrechter.

Scheidsrechters zullen protesten van andere spelers dan de aanvoerder namelijk streng gaan bestraffen op het eindtoernooi. Het is geen geheim meer dat de UEFA al enige tjd klaar is met de vele protesten van spelers  tegen scheidsrechters op het veld. Daardoor mogen arbiters op het EK hard optreden, zo laat UEFA scheidsrechtersbaas Roberto Rosetti aan de deelnemende ploegen.

” Het omsingelen van scheidsrechters willen we dit toernooi niet zien. Alle spelers die zich onacceptabel gedragen, bijvoorbeeld door op de scheidsrechter af te rennen of een wegwerpgebaar maken krijgen gelijk de gele kaart te zien ” zegt Rosetti. Alleen de aanvoerder van een land mag tijdens een EK-wedstrijd in gesprek gaan met de scheidsrechter. Vooral de spelers van het Nederlandselftal zijn hiervoor gewaarschuwd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ UEFA waarschuwt voor strenge regels tijdens EK2024