woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ Opnieuw tegenvaller voor Ronald Koeman

lees ook ...

Edin Terzic bedankt als trainer van Borussia Dortmund

 De 41-jarige  trainer Edin Terzic heeft zijn ontslag ingediend bij de Duitse club Borussia Dortmund en de club heeft zij ontslag geaccepteerd. Na twee jaar als trainer van club komt er een ein...

Nadat maandag bekend werd gemaakt dat Frenkie de Jong het EK in Duitsland aan zich voorbij moet laten gaan kreeg bondscoach Ronald Koeman dinsdag nog een tegenvaller daar ook het EK voor Koopmeiners voorbij is.

Waar de oefenwedstrijden nog voortvarend verliepen vallen er steeds meer tegenvallers te noteren voor het Nederlandselftal. Bondscoach Ronald Koeman kan in Duitsland ook geen beroep op Teun Koopmeiners. De middenvelder viel maandag geblesseerd uit in de warming-up voor de friendly tegen Ijsland. Helaas zal Koopmeiners niet optijd fit zijn voor het EK komende week in Duitsland.Het is de volgende domper voor het Nederlandselftal nadat eerder Marten Roon, Quinten Timber en Quilinschy Hartman geblesseerd uitvielen.

Door de blessure van Koopmeiners wordt de spoeling op het middenveld wel erg dun. Daarom zal koeman ongetwijfeld nog een middenvelder op gaan roepen.Nu lijken alleen nog Reijnders, Veerman, Schouten, Gravenberch en Wijnaldum een optie op het middenveld.Wie in de plaats komt van Koopmeiners is nog niet bekend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ Opnieuw tegenvaller voor Ronald Koeman