donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ Duitsland geeft duidelijk signaal in openingswedstrijd

lees ook ...

UFC 305/ Jairzinho ” Bigi Boy”gaat voor snelle u...

De Surinaamse trots en MMA- fighter Jairzinho " BIGI BOI" Rozenstruik neemt het op 17 augustus in Australie op tegen Tai Tuivasa en geeft aan tegaan voor een snelle Knock-out. In de UFC 305 zwa...

Waarvoor Schotland bang voor was is inderdaad ook gebeurd want de pleg werd volledig overrompeld door Duitsland in de openingswedstrijd van EK2024 met een score van 5-1.

In Munchen waren het de Schotse supporters die het feest overheersten, maar op voetballend gebied waren het de Duitsers die in eigen huis de zaak volledig domineerden. Doordat Schotland een goede kwalificatie reeks kende had coach Steve Clarke toch enige hoop dat zijn team het Duitsland in de openingswedstrijd erg moeilijk zou maken. De Duitsers daarentegen tegen een mindere goede voorbereiding op weg naar het EK.

Duitsland verraste daarom een ieder met hun subliem spel vrijdag in de openingswedstrijd tegen Schotland, want in de Allianz Arena had Scotland niets te vertellen. Reeds binnen 10 minuten in de 1ste helft was het raak toen  Duitsland vrij makkelijk op een 2-0 voorsprong kwam. Het werd zelfs 3-0  toen Havertz  uit een penalty scoorde. Duitsland ging met die stand de rust in.

Ook in de 2de helft bleef Duitsland de baas, het werd toen 4-0, waarna Schotland een cadeau kreeg van Duitsland en alsnog een tegen doelpunt kon scoren. De Duitsers sloten uiteindelijk de wedstrijd af met een 5de goal en winnen zo hun 1ste wedstrijd in Groep A.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ Duitsland geeft duidelijk signaal in openingswedstrijd