maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ Alsnog een plek voor Ian Maatsen op het EK in Duitsland

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

Bondscoach Ronald Koeman van Nederland heeft alsnog besloten om Borussia Dortmund speler Ian Maatsen mee te nemen naar het EK in Duitsland.

Ian Maatsen die nu zijn vakantie moet onderbreken, werd eerder gepasseerd door Ronald Koeman voor het Nederlandselftal. Het was toen een teleurstelling voor Maatsen, die toen op een plek had gerekend, zelfs zijn ouders waren teleurgesteld maar zich tenslotte berusten dat hun zoon niet in de eindselectie was. Nu na het afhaken van Frenkie de Jong vanwege een nog niet volledig herstellende enkel blessure, Maatsen alsnog een plek heeft kunnen vinden in het Nederlandselftal en toch nog meegaat naar het EK2024 in Duitsland.

Van alle afvallers was Ian Maatsen toen de meest opvallende. Hij overleefde de laatste schifting niet terwijl nog met zijn ploeg Dortmund de finale van de Championsleague moest spelen tegen de latere winnaar van de Champions league Real Madrid.Ondanks dat nog geen interland op zijn naam had staan vonden velen dat de linksback een plaats verdiende in het Nederlandselftal. Nu krijgt hij de kans  om zich te bewijzen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ Alsnog een plek voor Ian Maatsen op het EK in Duitsland