dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Euro2024/ Alsnog een plek op het EK voor Joshua Zirkzee

lees ook ...

UFC 305/ Jairzinho ” Bigi Boy”gaat voor snelle u...

De Surinaamse trots en MMA- fighter Jairzinho " BIGI BOI" Rozenstruik neemt het op 17 augustus in Australie op tegen Tai Tuivasa en geeft aan tegaan voor een snelle Knock-out. In de UFC 305 zwa...

Bondscoach Ronald Koeman heeft alsnog besloten een vervanger op te roepen voor de geblesseerde  Teun Koopmeiners en wel Joshua Zirkzee die uitkomt in de Italiaanse competitie.

De spits van de Italiaanse club Bologna die zich het afgelopen seizoen in de serie A plaatste voor de Champions league mede dankzij de goede prestaties van de aanvaller . Zirkzee mag zich aanmelden bij het Nederlandselftal in Duitsland. De naam van Joshua kwam plotseling weer boven water nadat  Brian Brobbey tijdens de training van woensdag plotseling last kreeg van zijn hamstring. Ronald Koeman wilde gee risico nemen en besloten toch een 26 ste speler erbij te halen.

De hamstring blessure van Brobbey bleek na een scan niet zo ernstig te zijn zoals gedacht.Zirkzee scoorde het afgelopen seizoen in 34 wedstrijden  11 doelpunten en gaf 5 assists en was een spil in het spel van trainer Thiago Motta, die het komend seizoen de roer overneemt bij Juventus. Zirkzee werd in 1ste instantie niet opgeroepen voor het Nederlands elftal vanwege een blessure die later niet zo ernstig bleek te zijn. Ook Zirkzee moest zijn  vakantie in Miami opbreken om zich te voegen bij de Nederlandse selectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEuro2024/ Alsnog een plek op het EK voor Joshua Zirkzee