zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Erling Haaland wint PFA Men’s Player of the year award

lees ook ...

Pier Eringa stapt op als voorzitter van de RVC van Ajax

Het bestuur van Ajax heeft woensdagochtend in een persbericht aangegeven dat  Pier Eringa besloten heeft zich terug te trekken als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RVC) van Ajax en wel ingaa...

De Noorse international en speler van de Engelse club ManchesterCity Erling Haaland heeft dinsdag de PFA Men’s Player of the Year Award gewonnen.

De aanvaller van Manchester City kende een ongeloofelijk seizoen waarin hij 52 doelpunten scoorde in all competitions. Haaland verbrak  het persoonlijk scorings record in de Premier League van 2022/23 met 36 doelpunten in 35 wedstrijden en ook de 44 goals gelijk aan die van Thierry Henry in de Premier League.Met City won hij de Premier League, FA CUP en de Championsleague. Haaland was ook genomieerd voor best young player maar die ging naar Engeland aanvaller Saka.

” Het is een eer om de Award in de wacht te slepen ” zei Haaland . ” Om herkent/ erkent te worden vanwege goede prestaties in  de Premier League is een geweldige eer, ik wil daarom een ieder bedanken  die op me gestemd heeft.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportErling Haaland wint PFA Men's Player of the year award