vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Erling Haaland ” Player of the year ” in Premier League

lees ook ...

LA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich

De 38-jarige centrale verdediger Sergio Ramos heeft besloten na een jaar de deur bij Sevilla achte zich te sluiten. Sergio Ramos is nu transfervrij. Dinsdag neemt hij na een jaar afscheid van S...

De 22-jarige Noorse international en speler van Manchester City  Erling Haaland is uitgeroepen tot Player of the year in de Premier League.

Erling Haaland scoorde in zijn debuut seizoen  bij Manchester City en de  Premier League  36 doelpunten in  35 wedstrijden en verbrak het oude record van 35 doelpunten gescoord in een seizoen op naam van Alan Shearer en Andy Cole. Erling Haaland  werd ook uitgeroepen tot Best Young Player of the year in de Premier League.

Het is voor de 4de achtereenvolgende seizoen dat een speler van Manchester City de trofee van Best PLAYER of The year  wint. Eerder waren dat Kevin de Bruyne in 2020 en 2022 en Ruben Diaz in 2021.

Erling Haaland  is de 1ste speler die beide Awards wint.Player of the year en Young Player of the Year .De  Best Young Player of the year in de Premier League werd in het seizoen 2019/2020 voor het eerst, uitgereikt aan Phil Foden, die de prijs twee keer won.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportErling Haaland " Player of the year " in Premier League