zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Erik Ten Hag ook komend seizoen coach Manchester United

lees ook ...

Kylan Mbappe niet meer naar Real Madrid

De 25-jarige Franse international en speler van PSG Kylan Mbappe heeft aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij PSG en dat hij dit weekend zijn laatste wedstrijd speelt voor de club en er zal na...

De Nederlandse coach Erik Ten Hag is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van de Engelse club Manchester United.

Het bestuur van Manchester United wilde in principe het contract van Ten Hag niet verlengen dit vanwege de tegenvallende prestaties dit seizoen. Maar wegens gebrek aan een beter alternatief en de hoge kosten die Ten Hag zijn ontslag met zich mee zal brengen is uiteindelijk toch gekozen om hem maar te behouden als coach.

Al lange tijd bestond er in Engeland de discussie over de houdbaarheid van Ten Hag bij Manchester United. De resultaten laten dit te wensen over en de onvrede rondom zijn beleid groeide. Manchester staat met nog 3 ronden tegaan in de Premier League teleurstellend op de 6de plaats . Champions league en waarschijnlijk ook Europa league wordt daarmee ook misgelopen.

Wel kan de ploeg van Ten Hag een gooi doen naar de FA Cup. Op 25 mei staat de Manchester derby op het programma. De winnaar gaat met de felbegeerde trofee aan de haal.Mocht United de wedstrijd winnen dan komt het alsnog direct in de groepsfase van de Europa league terecht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportErik Ten Hag ook komend seizoen coach Manchester United