maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
3
(2)

Erik Ten Hag krijgt veel lof van Engelse pers

lees ook ...

Euro2024/ Portugal in blessuretijd langs Tsjechie

Het is Portugal met Cristiano Ronaldo in de basis pas in blessuretijd gelukt om de ploeg van Tsjechie aan een kant te zetten in EK2024. Tegen alle verwachtingen in kwamen de Oost- Europeanen in...

Erik ten Hag heeft lof geoogst in de Engelse pers na de geweldige overwinning van Manchester United op Manchester United zaterdagmiddag.

De ploeg van Erik ten Hag zette een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning,  volgens de Engelse kranten maakte Ten Hag een aantal goede keuzes in de wedstrijd tegen Manchester City waardoor Manchester United alsnog de wedstrijd won.The Guardian schreef dat een wens van Ten Hag is uitgekomen, in de 2de Manchester Derby van het seizoen.De ingrepen van Antony en Garnacho aan het einde van de wedstrijd waren treffend.Ze stonden als symbool voor de moed die United toonde.In de 1ste Manchester derby verloor Manchester United toen met 6-3.

Erik ten Hag was dolgelukkig met de overwinning van Manchester United.Ik merk dat het geloof terug is bij iedereen binnen de club gaf Ten Hag aan de wedstrijd.Je ziet dat we in de goede richting zitten en we zijn heel blij dat we nu deze progressie maken.Onze mentaliteit en weerbaarheid om terug te vechten na de 0-1 achterstand en het om te zetten in een 2-1 overwinning is geweldig, is super.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportErik Ten Hag krijgt veel lof van Engelse pers