vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
3
(2)

Erik Ten Hag krijgt veel lof van Engelse pers

lees ook ...

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

Erik ten Hag heeft lof geoogst in de Engelse pers na de geweldige overwinning van Manchester United op Manchester United zaterdagmiddag.

De ploeg van Erik ten Hag zette een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning,  volgens de Engelse kranten maakte Ten Hag een aantal goede keuzes in de wedstrijd tegen Manchester City waardoor Manchester United alsnog de wedstrijd won.The Guardian schreef dat een wens van Ten Hag is uitgekomen, in de 2de Manchester Derby van het seizoen.De ingrepen van Antony en Garnacho aan het einde van de wedstrijd waren treffend.Ze stonden als symbool voor de moed die United toonde.In de 1ste Manchester derby verloor Manchester United toen met 6-3.

Erik ten Hag was dolgelukkig met de overwinning van Manchester United.Ik merk dat het geloof terug is bij iedereen binnen de club gaf Ten Hag aan de wedstrijd.Je ziet dat we in de goede richting zitten en we zijn heel blij dat we nu deze progressie maken.Onze mentaliteit en weerbaarheid om terug te vechten na de 0-1 achterstand en het om te zetten in een 2-1 overwinning is geweldig, is super.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportErik Ten Hag krijgt veel lof van Engelse pers