donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(2)

Eric Ten Hag officieel trainer Manchester United

lees ook ...

Feyenoord maakt gehakt van Shakhtar Donetsk in Europa Leagu...

Feyenoord liet zich donderdagmiddag niet verrassen door de ploeg van Shakhtar Donetsk en won overtuigend de return ontmoeting met 7-1 Een week geleden kroop Feyenoord door het oog van een naald en ...

Erik Ten Hag zal  tot 2025 de trainer zijn van Manchester United

Donderdag werd officieel bekend gemaakt  door de leiding van Manchester United dat de huidige coach van Ajax Erik Ten Hag aan het eind van het seizoen de functie van manager bij Manchester United op zich zal nemen.Ten Hag tekent en contract tot 2025 met een optie tot verlenging van een jaar.

John Murtough, voetbal Direkteur bij Manchester United zegt dat vanwege de goede prestaties de afgelopen vier jaar als coach bij Ajax, is Ten Hag de geschikte coach voor Manchster United.In ons gesprek met Ten Hag waren we zeer onder de indruk van zijn visie en plannen voor de komende jaren bij Manchester United. We hebben hem succes toegewenst met de laatste fase van de competitie in Nederland, waar Ajax nog steeds kanshebber is om het kampioenschap binnen te halen.

De 52 jarige Ten Hag krijgt een bedrag van 240 miljoen Euro om nieuwe spelers te kopen, nu al worden verschillende namen genoemd zoals  Harry Kane van Tottenhamhotspur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEric Ten Hag officieel trainer Manchester United