dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Eredivisie PSV nu echt kampioen van Nederland

lees ook ...

UFC Vegas 92 Overtuigende overwinning van Leone Murphy

Tijdens het main event van zaterdagavond in Las Vegas maakte publiekslieveling  Edson Barboza zijn opwachting tegen  de ongeslagen Lerone Murphy die via unanimous decision de partij won. Met ee...

De Nederlandse club PSV Eindhoven is voor het eerst in zes jaar weer kampioen geworden van Nederland door de 4-2 overwinning op Sparta Rotterdam.

De kampioenen van 2018 hebben eindelijk een opvolger, want het duurde een beetje te lang voor de Lampenclub voor het weer eens de schaal kon verwelkomen. Na de kampioenwedstrijd op zondag tegen Sparta bestaat er nu geen twijfel meer. Een overwinning van 4-2 vormde de aanleiding voor een groot kampioensfeest.

Het 25ste kampioenschap van PSV is duidelijk het kampioenschap van trainer Peter Bosz, die van zijn slechte vanaf het 1ste moment tijdens het seizoen 2023/24 een voetbalmachine van maakte. Het was eigenlijk al sinds de winterstop aftellen tot de schaa uitgereikt kon worden. Zeker na het gelijkspel van 2-2 thuis tegen Feyenoord.Een tegenvaller was el de 0-1 nederlaag in de KNVB Beker. De huldiging vindt maandag plaats.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEredivisie PSV nu echt kampioen van Nederland