woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Eredivisie PSV deelt dreun uit aan Feyenoord in de Kuip

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

PSV de lampenclub heeft zondag een flinke dreun uitgedeeld aan Feyenoord in de Kuip door de wedstrijd met 2-1 te winnen.

Het kalenderjaar 2023 is nog niet afgelopen voor de Nederlandse club PSV maar nu al kan gezegd worden dat het een perfecte seizoen is voor de club. Dankzij een inhaalrace tegen de Spaanse club Sevilla in de Championsleague  door de zeer belangrijke wedstrijd met 3-2 te winnen en dan nog zondag om de race om het kampioenschap in de Ere- divisie de ploeg van Feyenoord met 2-1 te verslaan.

Feyenoord slaagde er niet in om voor eigen publiek om het PSV echt moeilijk te maken.PSV kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Ismael Saibari. Nauwelijks bekomen van de 0-1 achterstand werd het 0-2 doordat Olivier Boscagli kopte raak uit een corner. Feyenoord kreeg vrij laat in de wedstrijd de gelegenheid een tegen doelpunt te scoren. Het verschil tussen PSV en Feyenoord op de standenlijst bedraagt nu maar liefst 10 punten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEredivisie PSV deelt dreun uit aan Feyenoord in de Kuip