woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Enzo Fernandez voor 120 miljoen euro naar Chelsea

lees ook ...

Opnieuw schandaal bij de Spaanse voetbalbond

Bij de Spaanse Sportbond is er een schandaal te bespeuren ondanks de overwinning van de Nationale voetbalselectie tijdens het afgelopen EK2024 in Duitsland. Na de soap rondom Luis Rubiales, is ...

De 22-jarige Argentijnse international Enzo Fernandez werd op de laatste dag van de transfer voor een bedrag van 120 miljoen door Chelsea aangetrokken. Fernandez werd Wereldkampioen met de selectie van Argentinië en speelde een heel goed toernooi, waardoor hij in de schijnwerpers kwam van verschillende topclubs.

Uiteindelijk is het de Engelse Chelsea gelukt hem weg te krijgen van Benfica en betaalden ongeveer 121 miljoen voor de middenvelder. Een record transferbedrag voor het Engels voetbal.

Fernandez tekende een contract van 8,5 jaar. Met de komst van deze speler heeft Chelsea ongeveer 300 miljoen euro besteed aan het halen van nieuwe spelers. Hij speelde niet zolang bij de Portugese ploeg Benfica en werd weggehaald bij de Argentijnse club River Plate. Chelsea heeft eerder binnengehaald:  Mykhailo Moeddryk, Noni Madueke, Benoit Badaishile en Jao Felix.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEnzo Fernandez voor 120 miljoen euro naar Chelsea