donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Engelse competitie hervat met overwinning van koploper Arsenal

lees ook ...

NATIO vrouwen boeken krappe overwinning op Antiqua and Barbu...

De Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname heeft in de Concacaf Road to Gold Cup slechts met 1-0 kunnen winnen van Antiqua and Barbuda. Door de 2 nederlagen tegen Guyana moest Natio Suriname...

Op de middag wanneer voormalige coach van Arsenal Arsene Wenger na zijn vertrekt in 2018 weer in het Emirates stadion te zien is wint Arsenal van Westham United met 3-1.

De Premier- League werd maandagmiddag hervat met een prachtige 3-1 overwinning van koploper Arsenal op de ploeg van Westham United. Speciale gast tijdens de wedstrijd was voormalig coach Arsene Wenger, die gedurende 22 jaar coach is geweest van Arsenal, in 2018 besloot hij een punt te zetten als coach van de ploeg.

Liverpool maakte geen fout uit tegen de ploeg van Aston Villa en won op Boxing Day met 3-1 door doelpunten van Mohammed Salah, Virgil van Dijk  en Stefan Bajcetic. Door de overwinning verhuisd Liverpool, de nieuwe club van Cody Gakpo naar de 6de plek in de Premier- League.In de andere wedstrijd van de middag won Fulham met 3-0 van Crystal Palace.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEngelse competitie hervat met overwinning van koploper Arsenal