(0)

Engeland zet met overwinning belangrijke stap kwalificatie EK2024

”Championsleague is gemaakt voor Real Madrid” sc...

De Spaanse kranten stonden er donderdag vol van over de uitschakeling van Manchester City door de ploeg van Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague. " Real Madrid sterft nooit, Champio...

De Nationale voetbalselectie van Engeland zette zondagavond met de overwinning op Oekranie een belangrijke stap richting kwalificatie voor EK 2024 in Duitsland

De ploeg van trainer Gareth Southgate en assistent Jimmy Floyd Hasselbaink won zondagavond met 2-0 van Oekranie en staat daarmee gelijk op de 1ste plaats in Groep C met 6 punten uit 2 wedstrijden.Engeland rekende binnen 3 minuten af met Oekranie, in de 37ste minuut was het recordbeker Harry Kane die Engeland op 1-0 bracht op aangeven van Bukayo Saka.Precies 3 minuten later mocht de buitenspeler van Arsenal zelfs aanleggen voor de 2-0 en daardoor ook gelijk de eindstand bepalen op 2-0 voor Engeland. De Engelsen wonnen hun eerste wedstrijd met 2-1 van Italie.

In groep J won Ijsland van laagvlieger Liechtenstein met 7-0  en in groep H won Slovenie met 2-0 van San Marino. Zaterdagavondwon Spanje met 3-0 van Noorwegen.Croatie en Wales speelden gelijk 1-1, Roemenie won van Andora met 2-0.