zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Elleboog stoot kost Cristiano Ronaldo rode kaart

lees ook ...

Shona Shukrula eerste vrouwelijke arbiter in Nederlands beta...

De 32 - jarige Shona Shukrula wordt de eerste vrouwelijke arbiter in het Nederlands betaald voetbal.  Shukrula uit Alkmaar promoveert naar de groep arbiters betaald voetbal en zal volgend seizo...

De 39-jarige Portugese international Cristiano Ronaldo heeft zich maandagavond van zijn slechtste kant laten zien en kreeg daarom terecht de rode kaart in de verloren wedstrijd  van zijn club Al-Nassr.

De Portugees in dienst van AL- Nassr was in de 1-2 verloren wedstrijd tegen Al Hilal zijn frustaties niet de baas en ontving een rode kaart nadat zijn elleboog in de nek van een speler van de tegenpartij belandde.De 2 Saudische topploegen namen het tegen ekaar op in het kader van de halve finale van Saudi Super Cup. Al Hilal is de huidige koploper in de competitie van Saudi- Arabie en domineerde de wedstrijd in de 1ste helft, maar kwam helaas niet tot scoren.

In de 2de helft kreeg Al Hilal eindelijk de gelegenheid om tot scoren komen en nam daardoor een 1-0 voorsprong, daar bijna niets lukte bij AL-Nassr kwam de ploeg van Al Hilal toen op 2-0 . Vrijlaat in de wedstrijd wist Sadio Mane nog de eer te redden voor Al-Nassr. Al Hilal wint de wedstrijd met 2-1.

In de 85ste ging Cristiano Ronaldo in de fout, daar hij dacht dat zijn ploeg mocht ingooien, maar een speler van Al Hilal, die pakte de bal om in te gooien . In een poging de bal bij de tegenstander weg te houden plantte Ronaldo zijn elleboog in de nek van zijn tegenstander. Ronaldo voor deze handeling direct de rode kaart. De frustratie was daarna compleet bij Cristiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportElleboog stoot kost Cristiano Ronaldo rode kaart