Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Eljero Elia wordt weer vader

Geplaatst

op

Voetballer Eljero Elia en zijn vrouw Sanne verwachten een kindje. Dat maakte hij bekend op zijn Instagram. Hij plaatste een foto met daarbij de tekst:”Verstop maar…JR”. Het stel heeft samen al 3 dochters: Heavenly, Kasey McKenzi en Sael.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport

Sifan Hassan loopt halve marathon Berlijn

Geplaatst

op

Atlete Sifan Hassan loopt op 7 april de halve marathon van Berlijn. Dat heeft haar management Global Sports Communication bevestigd. Hassan debuteerde vorig jaar op de halve marathon en liep in Kopenhagen meteen een Europees record: 1.05.15. Het wereldrecord over 21,1 kilometer is met 1.04.51 in handen van de Keniaanse Joyciline Jepkosgei. Hassan liet deze winter het indoorseizoen schieten. Wel neemt ze eind maart deel aan het WK veldlopen in het Deense Aarhus. Twee weken geleden liep ze in Monaco nog een wereldrecord op de 5 kilometer op de weg. Op de WK, in het najaar in Doha, mikt ze op deelname aan de 5000 en 10.000 meter.

ANP

Lees verder

Sport

Evander Sno krijgt taakstraf voor mishandeling portier

Geplaatst

op

Voormalig profvoetballer Evander Sno heeft een taakstraf gekregen van 76 uur, omdat hij in 2017 een portier van de Melkweg in Amsterdam knock-out had geslagen. Ook zijn twee broers stonden terecht. Zij werden vrijgesproken van mishandeling, omdat de rechter hier niet voldoende bewijs voor zag. Een van hen moet wel een boete betalen van 150 euro, omdat hij zei dat hij de beveiligers van het poppodium iets wilde aandoen met een vuurwapen.

De mishandeling vond plaats op 29 oktober 2017, toen de broers om onduidelijke reden de Melkweg werden uitgezet. Sno heeft toegegeven dat hij een portier een klap gaf, omdat hij naar eigen zeggen naar zijn broer wilde die het aan de stok had met beveiligers.

Lees verder

Meest gelezen