dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

EK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnabas Varga

lees ook ...

UFC Vegas 94/Virna Jandiroba vecht zich terug in de top

Tijdens het main event zaterdagavond in LAS Vegas maakte voormalig titeluitdaagster Amanda Lemos haar opwachting in het strogewicht tegen landgenote Virna Jandiroba maar verloor helaas deze zeer spann...

De EK wedstrijd van zondag tussen Hongarije en Schotland werd vanwege een zeer heftige blessure  van Barnabas Varga tijdelijk stil gelegd na een flinke botsing tussen meerdere spelers waarbij ook Barnabas Varga betrokken was.

Barnabas Varga bleef na de botsing met meerdere spelers op het veld liggen. De wedstrijd werd door de arbiter onderbroken om het medisch team van Hongarije de gelegenheid te geven zich bezig te houden met de situatie van Varga. Barnabas Varga is in stabiele toestand, zo laat de Hongaarse voetbalbond weten. De 29-jarige aanvaller is in het ziekenhuis in Stuttgart, na zijn ongelukkige botsing in de wedstrijd tegen Schotland. Inmiddels is bekend dat hij flink gewond is geraakt tijdens de botsing.

De Hongaarse aanvaller heeft diverse botbreuken in zijn gezicht en een hersenschudding overgehouden aan zijn botsing met de Schotse keeper Angus Gunn in het EK-duel van zondag.  De speler moet zeer waarschijnlijk een operatie ondergaan.Minutenlang werd hij behandeld op het veld. Zijn mede-spelers vormden een kring om hem heen en hij werd afgeschermd met doeken. Onder luid applaus ging de Hongaar per brandcard van het veld.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnabas Varga