maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

EK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije

lees ook ...

EK2024/ UEFA beslist dat Felix Zwayer toch de wedstrijd Nede...

De UEFA dacht erover na om Felix Zwayer de halve finale EK2024 wedstrijd tussen Engeland vs Nederland niet te laten fluiten vanwege een eerder incident tusen hem en Jude Bellingham in 2021. De ...

De selectie van Duitsland heeft de overwinning tegen Hongarije niet makkelijk gekregen daar de Hongaren veel tegenstand boden maar toch met 0-2 de wedstrijd verloren.

Jamal Musiala of Germany during the UEFA Euro 2024 match between Germany and Hungary, Group A, date 2, played at Mercedes-Benz Arena Stadium on June 19, 2024 in Stuttgart Germany. (Photo by Bagu Blanco / PRESSINPHOTO)

Dat Hongarije zich niet zo gemakkleijk naar de slachtbank zou laten leiden door de Duitse ploeg bleek al heel duidelijk aan het begin van de wedstrijd toen Roland Sallai oog in oog kwam te staan met Manuel Neuer, maar de spits van Freiburg faalde tegenover de veelbesproken doelman van Duitsland.Voor het toernooi hadden velen hun twijfels uitgesproken ove

Het  was wederom Jamal Musiala die de Duitse ploeg aan een 1-0 voorsprong hielp in de 1ste helft en dat was ook de rustand. In de 2de helft bleef Duitsland de beste kansen krijgen om tot scoren te komen, maar het lukte Barcelona middenvelder Gundogan met het 2de doelpunt van de dag de wedstrijd op slot te zetten.Door de 2-0 overwinning heeft Duitsland zich al een geplaatst voor de 2de ronde van het toernooi.  In de andere wedstrijd wist Schotland een gelijkspel af te dwingen bij Zwitserland het werd 1-1. Albanie hield Kroatie op een 2-2 gelijke stand.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije