donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

EK2024/ Duitsland in eigen huis naar kwartfinale

lees ook ...

PARIS 2024/Olympische Winterspelen 2030 worden in Frankrijk ...

Het IOC heeft de Olympische  Winterspelen toegewezen aan Frankrijk en wel nog voor aanvang van de Olympische Spelen 2024 die ook in Frankrijk worden gehouden. Nog voordat de Olympische Spelen in Pa...

De Duitse selectie heeft zich zaterdag in eigen  huis weten te plaatsen voor de kwartfinale door met 3-0 te winnen van Denemarken.

Bondscoach Nagelsmann voerde enkele wijzigingen in zijn team. Er waren basisplaatsen voor Nico Schlatterbeck, David Raum en Leroy Sane. Duitsland zocht direct de aanval in het volgepakte Signal Iduna Park en leek na 5 minuten spelen op 1-0 te komen ,maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.Niet lang daarna begon het hard te regenen en de arbiter stuurde beide ploegen de kleedkamer in. Na een tijdje wahten werd de wedstrijd hervat.

In de 2de helft was het Denemarken die dacht de 1-0 op de schoen te hebben, maar ook dit doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Duitsland kreeg niet lang daarna een penalty nadat er handsbal werd gemaakt in de verdediging van Zwitserland.Havertz benutte de penalty voor Duitsland. Denemarken kreeg nauwelijks de ruimte om zich te herstellen want de Duitsers noteerden hun 2de doelpunt. Het werd zelfs nog 3-0 voor Duitsland en met dit doelpunt viel het doek voor Denemarken. Duitsland wint met 3-0 en wacht in de kwartfinale op de winnaar van Spanje vs Goergie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEK2024/ Duitsland in eigen huis naar kwartfinale