donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

EK2024/ Cristiano Ronaldo denkt nog niet aan stoppen

lees ook ...

Ajax prof voetbalster Ashleigh Weerden gespot op het Kwaku F...

Op het kwaku festival komen tal van bekende BN'ers of BS'ers een bezoekje brengen aan het kwaku festival. Dit keer heeft Culturu.com Ashleigh Weerden mogen "spotten" prof voetbalster van de Ajax vrouw...

De 39-jarige superspits van de Portugese nationale selectie en Al Nassr Cristiano Ronaldo zegt nog niet te denken aan stoppen met voetballen ook niet met de nationale selectie van Portugal.

Cristiano Ronaldo heeft na de uitschakeling van zijn land Portugal door Frankrijk in de kwartfinale van EK2024 aangegeven dat hij voor Portugal blijven spelen ondanks de pijnlijke uitschakeling. Ronaldo speelde in all 5 edstrijden van Portugal in het toernooi in Duitsland en speelde gemiddeld 97 minuten per wedstrijd. Voor het eerst in zijn carriere slaagde de aanvaller van AL Nassr er echter niet in om te scoren in een open wedstrijd op een groot international toernooi.

De Portugese aanvoerder verbrak zijn stilte op social media na de 5-3 nederlaag tegen Frankrijk op strafschoppen in de kwartfinales op vrijdag. ” We wilden meer, We verdienden meer. Voor ons. Voor ieder van jullie. Voor Portugal.” We zijn dankbaar voor alles wat je ons hebt gegeven en voor alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Portugese bondscoach Roberto Martinez zei na de uitschakeling van zijn team dat het “te vroeg ” was om te zeggen of Ronaldo zijn laatste wedstrijd voor zijn land had gespeeld.

Ronaldo scoorde 130 doelpunten in 212 wedstrijden voor Portugal sinds zijn debuut in 2003 en won het EK in 2016. Hij gaf eerder aan dat zijn recordbrekende 6de Ek zijn laatste zou zijn.Het is nog maar de vraag of de vijfvoudig winnaar van de Ballo D’Or op 41 jarige leeftijd door zal spelen tot en met het WK van 2026. Portugal komt op 5 september weer in actie als ze het opnemen tegen Kroatie in de openingswedstrijd van Groep A van de UEFA Nation League

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEK2024/ Cristiano Ronaldo denkt nog niet aan stoppen