vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Eindelijk weer goed nieuws voor Memphis Depay

lees ook ...

Feyenoord uitgeschakeld in Championsleague

De Nederlandse club Feyenoord is dinsdag uitgeschakeld in de Championsleague door de 1-3 nederlaag tegen de Spaanse club Atletico Madrid. Feyenoord verloor dinsdag in de groepsfase van Championslea...

De 29-jarige Nederlandse international en speler van de Spaanse Atletico Madrid Memphis Depay is blessure vrij verklaard door de medische staf van de club.

” Zijn blessure heeft al lang genoeg geduurd, de medische staf en ik hadden zo’n een lange absentie absoluut niet verwacht” zei coach Diego Simeone aan de Spaanse pers.” Als God het wil, keert Memphis na de interland break al terug bij de selectie” vertelde de Argentijnse coach over de aanvaller die dit seizoen tot dusver slechts 4 wedstrijden in actie kwam.

El Mundo Deportivo zette eerder dit jaar de blessuregeschiedenis van Memphis op een rij en kwam tot de slot som dat Memphis sinds hij in januari de overstap maakte van Barcelona naar Atletico Madrid, dit de 4de blessure is die hij in 8 maanden opliep en opmerkelijk allemaal spierblessures.”Sinds zijn debuut voor Atletico Madrid in janauri heeft de club tot aan afgelopen zondag 29 wedstrijden gespeeld en daarin participeerde Memphis maar 13 keer mee, voor de rest was hij afwezig vanwege fysieke problemen en is vaker niet beschikbaar voor de ploeg.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEindelijk weer goed nieuws voor Memphis Depay