woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

Einde voetbalcarriere Argentijnse international Papu Gomez

lees ook ...

Transvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

De 36-jarige Argentijnse international en speler van de Italiaanse club AC Monza  Papu Gomez blijft voor twee jaren geschorst wegens het gebruik van verboden stimulerende middelen.

De 36-jarige Papu Gomez tekende vorig jaar  september een contract van 2 jaar bij AC Monza. Helaas speelde de aanvaller maar 2 wedstrijden voor zij ploeg in de Serie A.In oktober viel hij uit beeld nadat bekend werd dat hij verboden stimulerende middelen had gebruikt. Gomez kreeg een schorsing van 2 jaar opgelegd vanwege het overtreden van de dopingregels. Bij een dopingcontrale in 2022 ging het totaal mis voor de oud-speler van Atalanta Bergamo en Sevilla. Gomez verklaarde dat hij zonder mede-weten van de clubarts van Sevilla een hoestdrank van een van zijn kinderen had gedronken na een slechte nachtrust. De verboden middelen zouden in de hoestdrank hebben gezeten.

Gomez ging in beroep tegen de schorsing van 2 jaar, maar die is inmiddels afgewezen. Gomez kwam 2 keer in actie tijdens het Wereldkampioenschapvoetbal in Qatar voor Argentinie. Argentinie werd uiteindelijk Wereldkampioen. Gomez is nu 36 jaar, na de schorsing van 2 jaar wordt hij dat 38 jaar, vandaar dat zijn voetbalcarriere nu al teneinde is. Gomez heeft nog geen besluit genomen wat hij verder zal doen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEinde voetbalcarriere Argentijnse international Papu Gomez