zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste prijs voor Lionel Messi met nieuwe club Inter-Miami

lees ook ...

” Het is belachelijk wat we hebben laten zien” ...

Ajax aanvoerder Steven Bergwijn zocht naar woorden na de verloren wedstrijd tegen FC Twente om de nederlaag een beschrijving te geven. " Neen dit kan niet langer zo doorgaan " zegt een diep tel...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi won zaterdagavond zijn eerste prijs met zijn nieuwe club Inter-Miami na een spannende penalty serie de Leagues Cup.

Het heeft er veel van dat Lionel Messi zich helemaal thuis voelt bij zijn nieuwe club Inter- Miami. Sinds zijn komst bij de club scoort hij aan de lopende band en heeft zelfs zijn eerste prijs met de club binnen. Messi en Inter- Miami pakten zaterdagavond na de penalty serie de Leagues Cup, een bekertoernooi voor clubs uit de Amerikaanse en Mexicaanse competitie. Messi maakte met een fraai schot vanaf randje 16 zijn 10de doelpunt in de USA. Messi zette Inter- Miami welliswaar op een 1-0 voorsprong, maar Nashville kwam in de 2de helft langszij via Fafa Picault. Daar er niet meer gescoord werd en de stand 1-1 moest de penalty serie de uiteindelijke winnaar uit de bus brengen. Inter – Miami bleek daarin beter te zijn met een heldenrol voor doelman Drake Callender.

Lionel Messi werd topscorer van het toernooi en werd ook nog uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. 7 wedstrijden tien doelpunten 1 assist Kampioen Beste speler en topscorer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEerste prijs voor Lionel Messi met nieuwe club Inter-Miami