woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
21 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste prijs voor Lionel Messi met nieuwe club Inter-Miami

lees ook ...

Ajax prof voetbalster Ashleigh Weerden gespot op het Kwaku F...

Op het kwaku festival komen tal van bekende BN'ers of BS'ers een bezoekje brengen aan het kwaku festival. Dit keer heeft Culturu.com Ashleigh Weerden mogen "spotten" prof voetbalster van de Ajax vrouw...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi won zaterdagavond zijn eerste prijs met zijn nieuwe club Inter-Miami na een spannende penalty serie de Leagues Cup.

Het heeft er veel van dat Lionel Messi zich helemaal thuis voelt bij zijn nieuwe club Inter- Miami. Sinds zijn komst bij de club scoort hij aan de lopende band en heeft zelfs zijn eerste prijs met de club binnen. Messi en Inter- Miami pakten zaterdagavond na de penalty serie de Leagues Cup, een bekertoernooi voor clubs uit de Amerikaanse en Mexicaanse competitie. Messi maakte met een fraai schot vanaf randje 16 zijn 10de doelpunt in de USA. Messi zette Inter- Miami welliswaar op een 1-0 voorsprong, maar Nashville kwam in de 2de helft langszij via Fafa Picault. Daar er niet meer gescoord werd en de stand 1-1 moest de penalty serie de uiteindelijke winnaar uit de bus brengen. Inter – Miami bleek daarin beter te zijn met een heldenrol voor doelman Drake Callender.

Lionel Messi werd topscorer van het toernooi en werd ook nog uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. 7 wedstrijden tien doelpunten 1 assist Kampioen Beste speler en topscorer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEerste prijs voor Lionel Messi met nieuwe club Inter-Miami