vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Eerste kampioenschap voor Frenkie de Jong bij Barcelona

lees ook ...

Jose Mourinho geeft zilveren medialle aan supporter

De coach van AS Roma   Jose Mourinho heeft gemeend na de huildiging zijn zilveren medaille te geven aan een supporter zijn ploeg verloor de finale van de Spaanse ploeg Sevilla. Jose Mourinho was na...

De 26- jarige  Nederlandse international  en  speler van  Barcelona Frenkie de Jong  is zondagmiddag voor het eerst kampioen van Spanje  geworden met zijn ploeg .

Frenkie de Jong  heeft het  niet bepaald gemakkelijk gehad bij Barcelona.Na een tijdje geblesseerd te zijn geweest  kwam De Jong sterk terug en drukte duidelijk zijn stempel op het spel van Barcelona. De Jong werd een hele tijd gekoppeld aan een overstap naar  Manchester United  maar hakte de knoop door en koos ervoor om Barcelona  trouw te blijven.Zondagmiddag kreeg hij de beloning van zijn getrouwheid en werd met Barcelona kampioen van Spanje.

Barcelona  won uit met 4-2 van Español. Frenkie gaf ook in deze een belangrijke assist die leidde tot een doelpunt voor Barcelona.Met nog 4 wedstrijden tegaan is Barcelona niet meer in te halen.Robert Lewandowski scoorde twee van de 4 doelpunten en blijft de topscorer van de  LA  Liga  met 21 doelpunten.

De spelers van  Barcelona  moesten helaas hun feestvreugde op het veld stop zetten nadat supporters van Español  het veld opkwamen , met voorwerpen en stoelen gooiden richting de  security guards.De supporters van  Español   konden het niet verdragen dat de spelers Barcelona na de wedstrijd op  het veld bleven om hun kampioenschap  te vieren, de supporters vonden het een vernedering om in hun stadion , op hun veld de tegenstander bezig was feest te vieren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEerste kampioenschap voor Frenkie de Jong bij Barcelona