donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Eerste Copa del Rey halve finale voor Sheraldo Becker

lees ook ...

Hansi Flick heeft geen interesse in een terugkeer als coach...

De voormalige coach van Bayern Munchen  Hansi Flick heeft duidelijke aangegeven  geen interesse te hebben in een mogelijke terugkeer als coach van Bayern Munchen. De ploeg van Bayern Munchen verloo...

De 28-jarige Surinaams international Sheraldo Becker scoorde niet alleen zijn eerste doelpunt in Spanje maar plaatste zich met zijn ploeg Real Sociedad als eerste halve finalist van de Copa del Rey.

Sheraldo Becker die het afgelopen weekend nog op de bank zat bij Real Sociedad mocht niet alleen in de basis starten maar mocht 80 minuten meedoen in de wedstrijd en niet zonder succes want in de 66 ste minuut scoorde hij het 2de doelpunt voor Real Sociedad en zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club. Becker kwam de afgelopen week terecht bij Real Sociedad na zijn leerrijke periode bij de Duitse club Union Berlin.

Opvallend was wel dat Sheraldo Becker na het scoren van zijn doelpunt door de Spaanse media werd aangekondigd als Suriname international, dat was tevens ook te lezen in de Spaanse kranten en daar buiten.

Becker zelfs was na de wedstrijd niet uitgesproken over zijn droom debuut en 1ste doelpunt voor Real Sociedad, zijn snelheid en behendigheid met de bal maakte veel indruk op zijn medespelers en de Technische staf van Real Sociedad.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEerste Copa del Rey halve finale voor Sheraldo Becker