zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

“Een injectie van geloof ”als we winnen van Madrid zegt Xavi

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De Spaanse  EL Clasico in  Saudi Arabie  tussen Barcelona en Real Madrid

De coach van Barcelona Xavi Hernadez gelooft dat een overwinning van zijn team op Real Madrid in de halve finale van de Spaanse Supercup een boost van vertrouwen zal zijn voor zijn spelers  , we hebben het nodig om uit het dal te komen. Het kan kan een ommekeer teweeg brengen in ons spel, ons manier van spelen de afgelopen maanden, waarbij we overwinningen uit handen gaven, onnodige fouten maakten in de verdediging, we kampten ook  met veel blessures. We need it  We need to win .

Real Madrid staat op de eerste plaats van de La Liga, ze kennen tot opdit moment een goede start in de competitie, ze staan met een voorsprong van 17 punten boven ons in de La Liga,  ze zitten in de knock- out fase van de Championsleague. Terwijl wij verwezen zijn naar de Europaleague en op de 6de plaats staan in de La Liga.

Het geluk lacht ons toe,  een aantal spelers die optijd fit zijn voor de wedstrijd  onder andere  Frenkie de Jong, Pedri en Araujo , anderen vrij van covid-19,  Ferran Torres die speelgerechtig is. Hopelijk lacht het geluk ons ook toe aan het eind van de wedstrijd.Barcelona won voor het laatst van Real Madrid in maart 2019 thuis bij Real Madrid en wel met 1-0.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Een injectie van geloof ''als we winnen van Madrid zegt Xavi