(0)

“Een beetje ongelukkig voor mij die autogoal”

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

In de 81ste minuut  scoorde Damill Dankerlui een autogoal die Mexico  optilde naar een 2-0 voorsprong en daardoor de wedstrijd werd beslist in het voordeel van Mexico

“Een beetje ongelukkig moment voor mij en natuurlijk voor het team ,die autogoal “zei Dankerlui tegen de pers na de wedstrijd. We hebben een goede eerste helft gespeeld, de 2de helft was veel minder,maar komt ook door vermoeidheid en wat lichte blessures  binnen het team.Er was wel een duidelijk een verschil te merken in ons spel,te vergelijken met de voorgaande wedstrijden en periode.We hebben een goed team ,er komen nog meer spelers bij ,dat maakt ons dan sterker,we willen ons plaatsen voor de Concacaf Gold Cup en we hebben goede kans dat te halen.De sfeer zit er goed in ,in het team.Het publiek heeft ons verrast met hun volle ondersteuning naar ons toe en dat hebben we heel hard nodig zei een stralende Damill Dankerlui na de wedstrijd.

HomeSport"Een beetje ongelukkig voor mij die autogoal"