vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Edwin van der Sar Algemeen Direkteur af bij Ajax

lees ook ...

Euro2024/ Duitsland geeft duidelijk signaal in openingswed...

Waarvoor Schotland bang voor was is inderdaad ook gebeurd want de pleg werd volledig overrompeld door Duitsland in de openingswedstrijd van EK2024 met een score van 5-1. In Munchen waren het de...

De 52-jarige oud- doelverdediger van  Ajax, Manchester United en  het Nederlands elftal  Edwin van der Sar heeft besloten vanaf 1 juni 2023 sijn functie als Algemeen Direkteur van Ajax  neer te leggen.

Van der Sar begon in 2012 als Direkteur Marketing maar na 4 jaren werd hij aangesteld als Algemeen Direkteur  van Ajax. ” Na bijna elf jaar ben ik er klaar mee.We hebben geweldige dingen meegemaakt ,maar ook is het een lastige  periode geweest” zo blikt Van der Sar terug op zijn periode als Algemeen Direkteur bij Ajax.

Van der Sar kreeg een hoop kritiek te verwerken na het vertrek van  Marc Overmars en Erik Ten Hag en ook nog het ontslag van trainer Alfred Schreuder.Ook Gerard Vanenburg heeft bedankt als Jeugdtrainer omdat hij vond dat Ajax zich niet meer bezig hield met voetbalzaken.Winston Boogaarde die aangaf dat hij tot de dag van heden niet weet waarom hij moest bij Ajax als assistent trainer en verder zei dat hij niets meer te msken wilt hebben met Ajax  zolang Van der Sar nog bij Ajax is .Inmiddels zijn ongeveer 7 mensen in beeld gebracht om Van der Sar op te volgen waaronder Patrick Kluivert, Jordi Cruyff en Danny Blind.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEdwin van der Sar Algemeen Direkteur af bij Ajax