donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Edin Terzic bedankt als trainer van Borussia Dortmund

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

 De 41-jarige  trainer Edin Terzic heeft zijn ontslag ingediend bij de Duitse club Borussia Dortmund en de club heeft zij ontslag geaccepteerd.

Na twee jaar als trainer van club komt er een einde aan  zijn periode als eindverantwoordelijke in het Signal Iduna Park. De oefenmeester heeft de supporters in het kort uitgelegd waarom hij die stap genomen heeft.  ”Beste fans ook al doet het me nu veel pijn . Ik wilo jullie laten weten  dat ik BVB vandaag ga verlaten”. Het was een enorme eer om deze geweldige club naar een DFB – Pokal te leiden en, recent nog, naar Champions League finale.

Na onze finale op Wembley heb ik de clubleiding gevraagd  voor een gesprek. Na 9 jaar bij Dortmund, waarvan 6 jaar in verschillende functies en twee en een half jaar als hoofdtrainer, vind ik dat  de naderende  nieuwe start gepaard moet gaan met een nieuwe man aan de zijlijn. Hans – Joachim Watze, de CEO van de club bedankte Terzic voor zijn inspanningen. ” Je hebt uitstekend werk verricht tijdens jou periode bij de club. ” Hartelijk dank en we wensen jou het allerbeste toe in je nieuwe uitdaging.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEdin Terzic bedankt als trainer van Borussia Dortmund