zaterdag 10 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Eder Militao beste speler van Real Madrid in december

lees ook ...

Opkomst minder op de sportdag van Ilonka Elmont Foundation

Op donderdag 8 juni organiseerde De Ilonka Elmont Foundation een sportdag voor kinderen met een beperking in het George Streepy Stadion waaraan verachillende scholen hebben meegedaan. Ondanks de  ...

 

De 23 jarige verdediger, in zijn seizoen met de meeste wedstrijden, ontvangt de clubsponsorprijs.

Zijn  goede tijd als manager van de verdediging bij Real Madrid levert Eder Militao de prijs op voor beste speler van de maand bij de club.

Ik laat een droom uitkomen. Coach Ancelotti was heel belangrijk voor me, hij gaf met het vertrouwen dat elke speler nodig heeft. Ik probeer elke dag te blijven leren. Ik heb hele mooie  momenten voor Real Madrid en de selectie van Brazilie verklaarde Eder tegenover de braziliaanse sportkrant Marca.

Real Madrid staat momenteel op de eerste plaats in de La Liga en speelt in februari en maart twee belangrijke wedstrijden in de Championsleague in de roud of sixteen, de knock-out fase tegen PSG.

Eder Militao kwam  via Sao Paolo in 2019 terecht bij  Real Madrid. hij heeft inmiddels zijn record van meest gespeelde wedstrijd in 1 seizoen reeds verbroken. Na het vertrek van Sergio Ramos en Varane kreeg hij veel meer ruimte om te bewijzen dat hij van waarde is voor Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportEder Militao beste speler van Real Madrid in december