zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Duitse pers geeft Dortmund flink van langs

lees ook ...

Power event in de Ismay van Wilgen sporthal georganiseerd

Stichting Ultimate Power & Strength heeft in samenwerking met het ministerie van Defensie op 25 maart een Power Event georganiseerd in de Ismay van Wilgen Sporthal.  Minister Krishnakoemarie Matho...

De Duitse pers was vooral  niet te spreken over de rode kaart die Mats Hummels kreeg van Arbiter Michael Oliver na een overtreding op de Braziliaanse international  Anthony. Een te zware straf vindt, de Duitse pers. Die rode kaart was absoluut een grap schrijft Bild hierover.

Hoewel Ajax een veel mindere wedstrijd speelde dan twee weken geleden, kon Dortmund de opgelegde kansen niet benutten. Dortmund kwam wel op een 1-0 voorsprong, maar de onterechte rode kaart van Hummels gooide roet in het eten.

Verder vond de Duitse pers dat Dortmund het verlies aan zichzelf te danken heeft. Slordig omspringen met de kansen. We hadden ze hier in eigen huis  moeten pakken en die kans hadden we. Het betrof hier  de wedstrijd in de Champions League. Ajax blijft ongeslagen in deze poule na deze 3-1 overwinning.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDuitse pers geeft Dortmund flink van langs