zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Droom debuut voor Lionel Messi bij nieuwe club Inter – Miami

lees ook ...

Xavi ziet Frenkie de Jong langer blijven bij Barcelona

De coach van Brcelona  Xavi Hernandez ziet de Nederlandse international Frenkie de Jong langer blijven bij Barcelona en hoopt dat er snle een handtekening wordt gezet. Woensdagochtend heeft de link...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi kende vrijdagavond een droom start bij zijn nieuwe club Inter- Miami door in de 94ste minuut uit een prachtig genomen vrije trap het winnend doelpunt te scoren.

Onder toeziend oog van meer dan 12.000 toeschouwers, Lebron James, Serena Williams, Marc Anthony, zijn gezin  mocht Lionel Messi in de 54ste minuut samen met Sergio Busquets invallen bij Inter- Miami en kreeg daarbij een staande ovatie van het publiek.

Lionel Messi kreeg ook gelijk de aanvoerdersband om de arm en deed gelijk wat van hem verwacht werd, zijn stempel drukken op de wedstrijd met zijn steek pass, solo- acties en alle aandacht gelijk naar hem toe trekken.

Het was duidelijk aan het spel van de Mexicaanse club Cruz Azul te zien dat ze zorgden voor een extra mandekking voor Lionel Messi.

Helaas in de 94ste minuut van de wedstrijd bij een staand van 1-1 kreeg Inter- Miami een vrije trap en als vanouds was het Lionel Messi die de bal krulde achter de keeper van Cruz Azul. Na het doelpunt rende Messi naar zijn gezin om het feest te vieren en daarna naar de rest van zijn medespelers. Na de wedstrijd kreeg hij nog een stevige brasa van de man die hem verleidde naar Inter- Miami te komen David Beckham.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDroom debuut voor Lionel Messi bij nieuwe club Inter - Miami