woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
6 C
Amsterdam
0
(0)

Dressingroom Barcelona tevreden met loting kwartfinale Championsleague

lees ook ...

Transvaal verstevigd koppositie in Suriname Major League

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

Barcelona komt in de kwartfinale van Championsleague uit tegen de Franse kampioen PSG en ziet mogelijkheden om de halve finale te bereiken.

Tijdens de loting van kwartfinale van de Championsleague vrijdagochten zijn Barcelona en PSG aan elkaar gekoppeld. Barcelona en PSG hebben elkaar al eerder ontmoet in de Championsleague toen Barcelona de 1ste wedstrijd met 0-4 verloor maar de return ontmoeting met 6-1 won, het was toen de avond van Neymar Jr. Opvallend bij deze wedstrijd was ook dat Luiz Enrique op de trainersbank zat bij Barcelona. Nu in 2024 zit hij als coach van PSG op de bank. Beide teams met een Barcelona oud-speler als coach. Bij PSG treffen we ook nog aan  Dembele, die het afgelopen seizoen Barcelona verruilde voor PSG.

De technische staf van Barcelona is zeer tevreden met PSG als tegenstander in de kwartfinale van de Championsleague. Coach Xavi zijn 1ste reactie na de loting was als we een goed resultaat neerzetten in de 1ste wedstrijd, hebben we zeker kans om de halve finale te bereiken. De return wordt in Spanje gespeeld. De winnaar van Barcelona vs PSG speelt tegen de winnaar van Atletico Madrid vs Borussia Dortmund.De laatste 4 jaar heeft Barcelona de kwartfinale van de Championsleague niet kunnen en werd ook nog verwezen naar de Europaleague. De 1ste wedstrijd is 9 or 10 april 2024. De halve finale bereiken zal Barcelona wat extra aan financien opleveren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDressingroom Barcelona tevreden met loting kwartfinale Championsleague