Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Drama voor Neymar vlak voor Copa America

Geplaatst

op

door

Alweer zeer slecht nieuws over Neymar. De Braziliaanse aanvaller ging tijdens de oefenwedstrijd tegen Qatar (2-0) vol door zijn enkel. Hij mist de Copa America.

De ligamenten in de enkel van Neymar zijn geraakt, waardoor hij lange tijd aan de kant staat. Voor de Brazilliaan is het al de zoveelste blessure in de afgelopen jaren.

Daarnaast stond hij al in het oog van de storm omdat hij beschuldigd wordt van verkrachting. Die aantijgingen ontkende hij in een video van zeven minuten.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Bono

hij heeft veel problemen. nu beschuldig een vrendin hem van verkrachting en lekt een video uit waar ze vechten..Advertentie

Sport

Mooi gebaar van voetballer Kay Tejan voor overleden Kelvin Maynard

Geplaatst

op

door

Afgelopen donderdag werd bekend dat de oud-voetballer Kelvin Maynard op 32-jarige leeftijd is overleden. Maynard speelde onder andere voor FC Volendam en FC Emmen. Kozakken Boys-speler Kay Tejan zag Kelvin Maynard als een broer voor hem. 

Tejan speelde vandaag tegen HHC Hardenberg als enige met een rouwband om zijn arm. De aanvaller heeft een zware week achter de rug, vertelt hij in een interview met FOX Sports. 

Kelvin Maynard
Lees verder

Buitenland

Aké scoort voor winnend Bournemouth

Geplaatst

op

door

Nathan Aké heeft met een treffer bijgedragen aan de uitzege van Bournemouth op Southampton (1-3). De verdediger tekende voor de openingstreffer van de bezoekers.

Aké vierde zijn tiende doelpunt voor Bournemouth, waarvoor hij sinds 2016 speelt. Het was alweer zijn zesde rake kopbal. Zeven van zijn laatste acht doelpunten werden ingeleid door een hoekschop.

Harry Wilson bracht Bournemouth in de 35e minuut op 0-2. James Ward-Prowse maakte het duel in de 73e minuut weer spannend met een benutte strafschop (1-2). De wedstrijd was beslist toen Callum Wilson in de 95e minuut de 1-3 maakte.

Bournemouth is voortvarend aan het seizoen begonnen en staat nu in punten gelijk met Manchester City, voorlopig de nummer twee van de Premier League.

ANP

Lees verder

Meest gelezen

X