donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
4
(1)

Dortmund heeft een nieuwe coach in de persoon van Nuri Sahin

lees ook ...

LA Liga/ James Rodriquez terug in de Spaanse competitie

De Colombiaanse international James Rodriquez heeft besloten terug te keren naar de Spaanse competitie LA Liga en zal het komend seizoen uitkomen voor de ploeg van Celta de Vigo. James Rodrique...

De 35- jarige Nuri Sahin is vrijdag aangesteld als nieuwe coach van de Duitse club Borussia Dortmund en zette zijn handtekening onder een drie- jarig contract.

Trainer Nuri Sahin is geen onbekende bij de ploeg van Dortmund, het afgelopen seizoen was hij assistent van de inmiddels vertrokken coach Edin Terzic.Sahin heeft ook gespeeld voor Dortmund en in de 274 gespeelde wedstrijden kwam hij 26 tot scoren. In 2011 werd hij kampioen van Duitsland met Dortmund en won de Duitse beker is 2017. Van 2021- 2023 was hij trainer van de Turkse club Antalyaspor en in janauri 2024 keerde hij terug naar Dortmund als assistent- coach.

De 35-jarige Nuri Sahin werd vrijdag aangesteld las de nieuwe coach van Dortmund na een goed en bevredigend gesprek met BVB Managing Director for Sport Lars Ricken, Sporting Director Sebastian Kehl. Daarna zette hij zijn handtekening onder een drie-jarig contract.

” Het is voor mij een waargenoegen om aangesteld te worden als nieuwe head-coach van Borussia, ik wil daarom een iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt en het vertrouwen dat in mij gesteld is, ik zal er alles aan doen om de club op he hoogste niveau te blijven houden.Als voormalig speler van Dortmund, ken ik de clutuur en het verlangen van de club en supporters.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDortmund heeft een nieuwe coach in de persoon van Nuri Sahin