woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Donovon Wisse rekent op overwinning tijdens Glory 78 in Ahoy

lees ook ...

Fenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland

De 23-jarige Fenna Kalma de topscorer van Fc Twente heeft besloten haar voetbalcarriere in Duitsland voort te zetten en kiest voor een  uitdaging bij VFL Wolfsburg. " Ik ben klaar voor de volgende ...

Donovan Wisse heeft vertrouwen, dat hij op 4 september de overwinning behaalt in  Rotterdam Ahoy. Zijn tegenstander tijdens Glory 78 is Yousri Belgaroui in de strijd voor het middengewicht. Twee jaar geleden won Wisse al van de Tunesiër tijdens Glory 65 op 17 mei 2019, maar nu is hij zich ervan bewust, dat zij beiden zijn gegroeid. “Dus het wordt zeker een mooi gevecht”, aldus Wisse.

“Dit is wat ik wil en die titel gaat gewoon mee naar huis” Een droom die eindelijk uitkomt. Ik weet niet hoe ik het gevoel zal moeten uiten als het zover is, maar ik zal echt blij zijn”, zegt de kickbokser.

Wisse zegt goed op schema te zijn met  trainingen. “En ik ben topfit.” De  trainingen zullen nu worden gebaseerd op conditie en rondjes maken. Hij blijft gefocust en neemt voldoende rust. Zijn vader Henk is zijn grootste motivator. “Hij stopt veel energie in me en ook de manier hoe hij met me omgaat. Ik ontbreek niets”, meldt een gemotiveerde Wisse.

“Ik ben zeer positief en denk dat het gevecht vrij technisch zal verlopen.” Wisse heeft een 5-1-0 (1 KO) record in Glory en Belgaroui 8-4-0 (4 KO’s). Verder heeft hij  zestien gevechten totaal,  en daarmee de helft minder dan zijn rivaal (33).

De twee zouden aanvankelijk op 17 juli in Ahoy vechten. Echter,  door een  blessure van Badr Hari, die in het hoofdgevecht staat tegenover zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek, moest het  worden uitgesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDonovon Wisse rekent op overwinning tijdens Glory 78 in Ahoy