woensdag 5 oktober 2022
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Donovan Wisse vecht om de middengewichtstitel En Wint !

lees ook ...

Geen wijs besluit van PSG met het aantrekken van Neymar en...

Luis Campos de Technisch Director  van Paris Saint Germain heeft in een interview aangegeven  dat het geen  wijs  besluit  van  de club was om Neymar en Mbappe  aan te trekken  voor de club De Tech...

Donovan Wisse en Yousri Belgaroui vechten vandaag zaterdag 04 september 2021 om de middengewichtstitel. Het evenement zou eigenlijk plaatsvinden op 17 juli maar werd verschoven naar 04 september 2021.  De vader van Wisse,  Henk Wisse zegt dat beide mannen hun gewicht van 85 kg hebben gehaald. 

Wisse gaat er voor en is zeer gretig en gefocust. “Een vechter heeft de mindset nodig, het geloof in zichzelf en zal bovenal hard moeten werken wil hij de zege behalen. Talent speelt ook een rol. Het is ook wie de overwinning het meeste wil”, zegt vader Wisse. De voorbereiding bestond voornamelijk uit veel boksen en trappen en zo min mogelijk klappen en trappen terugkrijgen.

Minister Gracia Emanuël, van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) geeft aan dat het ministerie extra aandacht  besteedt aan onze topsporters. Met de weinige middelen die wij hebben als ministerie streven wij ernaar om daadwerkelijk te investeren in de topsport. De sportminister zegt verder dat ze enthousiast is naar de prestaties van Donovan Wisse. Wanneer Wisse in de ring zal staan, staat hij daar voor alle Sranan man nanga uma benadrukt de minister. ‘Ik ben ervan overtuigd dat hij terug zal keren met de wereldtitel’.

Tot slot geeft Henk Wisse aan dat zijn zoon Suriname hoog op de wereldkaart zal plaatsen. Dan is hij GLORY kickboxing wereldkampioen in de 85kg klasse. Daarna zal hij zijn kampioenstitel moeten verdedigen voor minimaal 2 jaar. Want zolang loopt zijn contract nog bij Glory, aldus Henk Wisse.

Minister Emanuël laat verder optekenen dat zij hart heeft voor de sport. Na het gevecht van Donovan Wisse zal ze samen met directeur sportzaken een gesprek arrangeren met de kick boxer en zijn vader. Vanuit deze plek evenals alle Surinamers wensen we deze talentvolle jongeman succes toe in zijn match tegen Belgarou.

UPDATE: Donovan Wisse is GLORY Kickboxkampioen geworden in de Middengewichtsklasse. Gefeliciteerd Donovan!

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDonovan Wisse vecht om de middengewichtstitel En Wint !