dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Donny van de Beek ook in Duitsland niet in vorm

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

De 26-jarige Donny van de Beek heeft na drie wedstrijden in de Duitse competitie voor zijn nieuwe club Eindtracht Frankfurt nog geen indruk kunnen maken.

Donny van de Beek die op huurbasis is bij de Duitse club Eindtracht Frankfurt speelde vrijdag slechts 45 minuten en werd in de rust gewisseld. Frankfurt kwam uit tegen Mainz en won de wedstrijd slechts met 1-0. Donny van de Beek wist in de 45 minuten waarin hij mocht spelen geen indruk te maken op de coach.Hij noteerde 8 passes, hij raakte de bal slechts 14 keer en loste 0 keer een schot op het doel van de tegenstander. Hij kwam eerder in actie tegen Leipzig en Darmstadt.

Dat Donny van de Beek ook geen indruk weet te maken Duitsland komt niet goed uit voor Manchester United waar hij nog een contract tot 2025 heeft. Donny van de Beek, die door Erik Ten Hag van Ajax naar Manchester United werd megekomen speelt integenstelling tot zijn goede prestaties toen bij Ajax nu ver beneden zijn niveau.Manchester United had gehoopt dat hij vorm terug zou krijgen bij de Duitse club.In 2020 betaalde Manchester United 30 mijloen euro om hem weg te halen bij Ajax. Nu hij ver beneden maat presteert zal Manchester United genoodzaakt zijn hem voor een veel lager bedrag van de hand moeten doen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDonny van de Beek ook in Duitsland niet in vorm