zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Donny van de Beek niet terug naar Ajax

lees ook ...

Ajax verzekert zich van vijfde plek in Eredivisie

De strijd om de vijfde plaats in de Eredivisie is een wedstrijd voor het einde van de competitie beslist daar Ajax wist te winnen van Almere City en is door de reslutaten van NEC en FC Twente niet mee...

Donny van de Beek keert niet terug Ajax dat heeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers zondag bevestigd nadat er geruchten waren alszou Van de Beek terugkeren naar Ajax.

” Hij moet naar club die goed vetbal speelt. En hij gaat in ieder niet terug naar Ajax” zegt zaakwaarnemer Albers. ” Mijn voorkeur is om hem in Spanje, Frankrijk of Italie te krijgen. Dat zou fantastisch zijn. Hij moet gewoon op de plek spelen waar hij ook bij Ajax speelde. Met Manchester United is afgesproken dat hij geen transfer in de Premier League gaat maken. Van de Beek was in 2023 nog dicht bij een overstap naar Real Sociedad, maar de deal ging op het laatste moment niet door.

Van den Beek speelt nu bij de Duitse club Eintracht Frankfurt. Helaas is de verhuurperiode bij de Duitse club geen groot succes geworden.De Duitse club had een optie tot koop in de huurdeal, maar deze wordt gelicht. De oud- Ajacied speelde 8 wedstrijden in de Bundesliga en wist  geen enkel doelpunt te maken of assist te geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDonny van de Beek niet terug naar Ajax