zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
5
(1)

Doncic zorgt met 60 magische punten voor overwinning Dallas Mavericks

lees ook ...

Vierde Premier League titel op rij voor Machester City

Manchester City heeft iets gedaan dat nog niet eerder voorkwam in de geschiedenis van het Engelse voetbal en dat is voor de vierde keer op rij kampioen worden van de Premier League. Voor de 4de...

In overtime zorgt Luka Doncic ervoor dat de Dallas Mavericks met 126-121 winnen van de New York Knicks in de NBA competitie.

Met zijn 60 magische punten voor de Dallas Mavericks en een waanzinnigescore in de laatste seconden leidde Luka Doncic in overtime zijn ploeg naar een 126-121 overwinning op de New York Knicks dinsdagavond tijdens de voortzetting van de NBA competitie.De New York Knicks leek op een overwinning af te stevenen met een voorsprong van 9 punten en nog 26 seconden spelen, werd de Dallas Mavericks weer even wakker en maakten een onmogelijke comeback en met nog 4 seconden in de wedstrijd stond Doncic op de vrijeworplijn en benutte  de eerste vrije worp, maar met een achterstand van 3punten is de 1ste worp niet genoeg voor een gelijke stand, daarom gooit hij de 2de worp tegen de ring en pakte daarna de rebound en benut daarna de 2 punten waardoor de stand 115-115 wordt en gaat de wedstrijd naar verlenging. In de verlenging is de sloveense sterspeler niet meer te stoppen en komt daardoor op een triple-doble van 60 punten, 21 rebounds en 10 assists.

In de andere wedstrijd wint de LA Clippers met 124 van de Toronto Raptors, terwijl de LA Lakers weer eens  winnen en wel van de Orlando Magic met 129-110 en Lebron James scoort 28 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportDoncic zorgt met 60 magische punten voor overwinning Dallas Mavericks