9.5 C
0
(0)

Dominerend Barcelona verliest van Intermilan

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

De koploper  in de  La  Liga verloor dinsdagmiddag ondanks veel meer balbezit met 0-1 van de Italiaanse club Intermilan in de Championsleague

In Italie  domineerde Barcelona vanaf het begin  de wedstrijd  maar wist niet tot scoren te komen.Intermilan zonder Lukaku  speelde veel op de counter.Kort voor het einde van de  1ste helft stond de verdediging van Barcelona te slapen en daarvan maakte Intermilan gebruik van door het enig doelpunt in de wedstrijd te scoren,het was Hakan Calhanoglu die een opgelegde kans wist te benutten  en Intermilan op een 1-0 voorsprong bracht,later zou blijken dat het het enig doelpunt van de wedstrijd  zou zijn.

Ook in de 2de helft bleef Barcelona de wedstrijd domineren. Een doelpunt van Intermilan werd wegens buitenspel afgekeurd.Ook een doelpunt van Barcelona werd afgekeurd vanwege handsbal.Arbiter Slavko Vincic onthield Barcelona van een  penalty vrij laat in de wedstrijd. Intermilan en Bayern Munchen winnen beiden hun wedstrijd.Volgens oud  La Liga Arbiter Iturralde Gonzalez was het duidelijk hands en een penalty voor Barcelona, maar de VAR en arbiter Slavko Vincic beslisten anders .

De overige uitslagen :

Club Brugge  vs AMadrid 2-0 Liverpoolvs Glasgowrangers  2-0  Frankfurt  vs Tottenhamhotspur  0-0 FC Porto  vs Bayern Leverkusen 2-0  Olympic Marseille  vs Sporting  4-1  Bayern Munchen  vs Victoria Plzn 5-0  Ajax  vs Napoli   1 – 6